Detingut a Olot un fugitiu que estava condemnat per tràfic de drogues i que buscaven des de feia mesos

Ahir a la tarda, la Guàrdia Civil va donar a conèixer que un efectiu del cos de Girona, que estava fora de servei, va interceptar dilluns a Olot a un home d’origen marroquí que tenia pendent un ordre de crida i cerca. El va reconèixer perquè l’havia detingut amb anterioritat i sabia que se’l buscava per ingressar a la presó per un delicte contra la salut pública. L’acusat estava complint condemna per tràfic de drogues, havia sortit fa uns mesos de permís i ja no va tornar al centre penitenciari.

L’actuació policial va tenir lloc dilluns pels volts de les dotze del migdia. L’agent, va veure el fugitiu assegut a una terrassa del bar de la plaça Major d’Olot. El va reconèixer perquè l’havia detingut amb anterioritat i sabia que se’l buscava per ingressar a la presó per un delicte contra la salut pública. L’acusat estava complint condemna per tràfic de drogues, i havia sortit fa uns mesos de permís, però després ja no va tornar al centre penitenciari.

El veure’l, el Guàrdia Civil li va requerir la documentació; en aquell moment, va passar un policia local d’Olot, que també estava fora de servei, per allí, i que és conegut del guàrdia civil. I el municipal li va oferir el seu suport per efectuar la identificació. L’acusat va mostrar la documentació als policies, els quals van constatar que era falsificada, ja que hi apareixia el nom d’un altre ciutadà. Van arrestar-lo i el van traslladar a la comissaria. Finalment, li van prendre les empremtes i van comprovar que pertanyien a la mateixa persona que estaven buscant perquè ingressés a la presó per acabar de complir la pena.