El director del dispositiu del 9-N, Joan Cañada, declara que l’actitud i unitat d’organitzadors i participants va ser clau per fer possible el procés participatiu

El director del dispositiu del 9-N, Joan Cañada, va explicar ahir a Olot com es va gestar el procés participatiu, en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional d’Olot i la Garrotxa i Òmnium Cultural. Cañada va apuntar com a factors decisius per la consecució del 9-N la conciliació de les visions tècnica i política i l’actitud dels organitzadors i participants. El president d’Unió Democràtica a Girona també ha declarat que el partit decidirà en el proper Comitè de Govern si segueix apostant per esgotar la legislatura. En tot cas, està segur que Unió es mantindrà al costat del president.

Un mes després de la celebració del 9-N, el director del dispositiu, el garrotxí Joan Cañada, va explicar quins van ser els obstacles més importants amb què el seu equip va trobar-se a l’hora de fer possible el procés participatiu. Tot i així, el 9-N es va acabar celebrant. Cañada ho atribueix a l’actitud i la unitat, tant per part dels organitzadors com dels participants. Cañada va explicar que per fer possible el 9-N polítics i tècnics van posar en comú les seves visions sobre el procés.

El secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, ha declarat que en la reunió que té prevista amb el president Mas li insistirà sobre els aspectes positius d’esgotar la legislatura. Joan Cañada, com a president d’Unió a les comarques de Girona, creu que el posicionament del partit es decidirà en el proper Comitè de Govern i que, en tot cas, Unió es mantindrà al costat del president.

Deixa un comentari