Els alumnes de cinquè de l’Escola Llar d’Olot s’especialitzen en coneixement tecnològic i s’endinsen en la programació robòtica amb el ‘Code Club’

L’Escola Llar d’Olot ha començat aquest curs especialitzant-se en coneixement tecnològic i plurilingüisme per oferir un valor afegit als seus alumnes. Dins de l’especialització en l’àmbit tecnològic, el centre ofereix als alumnes de cinquè una activitat extraescolar de programació que està donant bons resultats i que el centre estudia estendre-la a d’altres cursos.

Olot Televisió ha visitat l’escola aquesta setmana, que és la setmana en què se celebra l’Hora del Codi, un esdeveniment d’abast mundial per motivar els joves a aprendre programació informàtica.Dins del programa d’especialització en coneixement tecnològic de l’Escola Llar d’Olot, el centre ha introduït en el seu centre una activitat extraescolar de programació organitzada pels Code Clubs.

De moment l’activitat s’ofereix als alumnes de cinquè, amb molt bons resultats. L’escola vol extrendre-la a d’altres cursos. El centre valora molt positivament l’especialització amb què ha començat aquest curs perquè els alumnes de l’escola integrin en el seu currículum formatiu coneixements tecnològics i de plurilingüisme.