Aquest dissabte es fa una Diada Infantil solidària per recollir fons per la Carla i la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal

El Col·lectiu del Somriure de la Carla, dedicat a recollir fons per la nena olotina amb Atròfia Muscular Espinal, organitzaran aquest dissabte una Festa Infantil. L’objectiu és recollir fons per seguir ajudant la Carla, i aquest cop també es destinaran fons per la investigació de la malaltia. S’han previst activitats infantils durant tot el dia que agradaran a tot tipus de nens i nenes.

Els amics de la Carla han organitzat per a aquest dissabte una Diada Infantil que tindrà lloc al Pavelló Firal d’Olot i que durarà de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 9 del vespre. Només es tancarà per dinar. Els assistents a la Diada Infantil rebran la visita dels personatges d’Star Wars.

L’acte central del dia serà a les cinc de la tarda, quan es farà un llançament massiu de globus solidaris per l’Atròfia Muscular Espinal que es farà de forma simultània a diverses ciutats de l’Estat espanyol. També és previst habilitar un servei de bar. Per gaudir de totes aquestes activitats, els nens i nenes només hauran d’aportar un donatiu de sis euros, i els adults, la voluntat. El recaptat anirà destinat a ajudar la Carla i a la investigació per trobar una cura a l’Atròfia Muscular Espinal.

Deixa un comentari