El grup coral Fructus Temporis farà un concert benèfic a favor de Càritas Garrotxa, que demanarà la voluntat als assistents

El cor garrotxí Fructus Temporis farà aquest dissabte un concert solidari en benefici de Càritas. Serà al Santuari del Tura d’Olot, a partir de les set de la tarda. Per poder gaudir d’aquesta actuació, l’entitat només demana la voluntat de la gent com a import de l’entrada.


Durant el Nadal es van succeint els concerts relacionats amb aquesta època de l’any; dissabte, tindrà lloc a Olot un esdeveniment especial: es tracta del primer concert que organitza Càritas Garrotxa per recollir fons per a l’entitat, amb la col·laboració del grup coral olotí Fructus Temporis. La idea va sorgir del mateix grup coral, i porten un any sencer preparant aquest concert.

Com que les Fructus Temporis faran la seva cantada de franc, Càritas Garrotxa no té intenció de cobrar entrada. De totes maneres, es demanarà la voluntat als assistents en benefici de l’entitat social.El concert benèfic tindrà lloc al Santuari del Tura, aquest dissabte 13 de desembre, a partir de les set de la tarda.

Deixa un comentari