L’Ajuntament d’Olot estudia replantejar la zona d’aparcament de davant l’entrada del nou Hospital, limitada a una hora d’estacionament

Des que fa un mes es va posar en marxa el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, alguns dels usuaris que han visitat el centre sanitari, han coincidit a indicar que havien tinguts dificultats en trobar lloc. Envers aquesta problemàtica, ja que s’han detectat cotxes mal estacionats a les avingudes properes al nou centre, l’Ajuntament d’Olot vol estudiar quines són les necessitats reals dels ciutadans.

Un fet del qual en tenen coneixença, és que no es compleix l’estacionament limitat a una hora, als aparcaments de l’entrada principal, i és per això que estudien replantejar-los. El consistori reconeix que és complicat trobar plaça davant mateix de la porta d’entrada, però assenyala que amb un mínim de paciència es pot trobar lloc a una distància raonable, tal i com ja es feia amb l’antic hospital Sant Jaume. A l’hora, l’Ajuntament insisteix en què les normes de circulació no han canviat i s’han de respectar.

Deixa un comentari