Els Amics de les Arts destinen la recaptació del concert de Nadal a la Fundació Albert Bosch de la Garrotxa per a la investigació del càncer infantil

Després de l’èxit de convocatòria del concert solidari que Els Amics i la Fundació Albert Bosch van organitzar el passat mes de juliol a Olot, el grup català es va tornar a retrobar aquest dijous amb la Fundació garrotxina al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès per celebrar el seu tradicional concert de Nadal, enguany destinat a la Fundació Albert Bosch i a la investigació de malalties infantils. Els Amics de les Arts, van pujar a l’escenari acompanyats dels seus amics Roger Mas, Joan Dausà, Els Catarres, Blaumut, The Mamzelles i CyBee, que no van voler perdre’s la cita solidària del grup català.

El concert, que va aplegar més de 600 persones, va comptar amb la presència d’algunes cares conegudes del panorama català que van voler mostrar el seu suport a la iniciativa. Amb els dos concerts solidaris, celebrats a Olot i Sant Cugat, Els Amics han aconseguit més de 40.000 euros per a la lluita contra el càncer infantil. Des de fa 10 anys la Fundació Albert Bosch col·labora estretament amb l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, en 3 línies d’investigació per lluitar contra la malaltia.