L’Ajuntament atribueix l’incompliment de la Moció contra l’Homofòbia, la Lesbianofòbia i la Transfòvia en dues ocasions a l’oblit

El passat mes de gener l‘Ajuntament d’Olot va aprovar la Moció contra l’Homofòbia, la Lesbianofòbia i la Transfòvia proposada per Iniciativa per Catalunya. Entre altres compromisos la moció insta a la col·locació de les banderes representatives d’aquestes minories.

Un exemple és la bandera de l’Arc de Sant Martí en diades assenyalades com el dia Internacional Contra l’Homofòbia i la Transfòvia al mes de juny i el dia internacional de l’orgull gai. Un altre exemple és l’1 de desembre, Dia Internacional de la Sida, en el que segons la moció aprovada el llaç vermell representatiu d’aquesta lluita havia d’haver onejat al balco de l’Ajuntament. En cap d’aquests dos casos no es van complir les indicacions donades en la proposta. L’Ajuntament assegura que no era intenció seva incomplir la moció però que esperaven la intervenció de les entitats per indicar-los les dates.

Deixa un comentari