L’Esbart Olot ha organitzat per a aquest dissabte una tarda solidària a la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa

El proper dissabte 13 de desembre a partir de les  2/4 de 7 de la tarda, la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa acollirà una activitat solidaria per recollir donatius per la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor. Ho han explicat aquest divendres a Les Notícies Àlvar Borrell, director artístic de l’Esbart Olot, entitat organitzadora de l’acte, i Marina Lloret, membre de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa. Tots dos han explicat que les seves respectives entitats porten anys col·laborant amb la Marató, si bé és la primera vegada que l’Esbart Olot organitza un acte a aquest efecte. “Volíem obrir-nos a la ciutat, organitzar activitats per a la societat i creiem que aquest esdeveniment era una bona manera de fer-ho”, ha expressat Borrell. Marina Lloret, de la seva banda, ha explicat que la Casa Cultural d’Andalusia va dir que sí a l’Esbart.

Segons ha explicat Àlvar Borrell, l’acte consistirà en més de quatre hores de música i dansa de diferents estils. L’objectiu de l’acte, a més de ser solidaris, és crear vincles amb altres entitats de la ciutat i ser un aparador de la diversitat de grups musicals i de ball que es poden trobar a la ciutat. Començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb la dansa, amb actuacions dels grups de ball i cors de la Casa Cultural d’Andalusia, l’Esbart Olot i la seva Escola de Dansa, el grup de breakdance ArtMovement, una exhibició de Zumba de la mà d’Ana Burgos i els seus alumnes, i també els Bastoners d’Olot. A partir de les 9 del vespre començaran les actuacions musicals, on intervindran la banda de percussió de carrer Marrinxos Band, la cantautora Jessica Mellado, el grup de combo de l’Esmuvi (Musicom) i els conjunts The Monos & The Stereos i Special Tour. L’ordre de les actuacions podria variar respecte el descrit. La recaptació  anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3.

Deixa un comentari