Un debat amb el primer objector de consciència, l’espectacle de Roger Pera i una exposició multidisciplinar, entre les activitats més destacades de les Jornades per la Pau d’Olot

Com els vam informar, aquests dies es porten a terme les jornades per la Pau organitzades pel Consell de Cooperació d’Olot. Entre les activitats que queden, destaca la Truitada Solidària, un concurs de truites que començarà demà a 2/4 de 12 del matí a la plaça Campdenmàs. Les inscripcions s’han de fer al bar 6T7. Per 2 euros i mig, els assistents podran degustar les truites i gaudir de música en directe i activitats infantils. Els beneficis recaptats aniran a favor del projecte de beques per a la reintegració social de nens soldats d’Uganda.

Un altre acte destacat és el concert ‘Arpa i Pau’, protagonitzat per l’arpista Berta Puigdemasa i l’actor Roger Pera. Tindrà lloc diumenge als Catòlics a les 7 de la tarda. Avui a les 7 de la tarda, també als Catòlics, el projecte el documental Aquel no era yo , que denuncia la situació dels nens soldat a Àfrica. Seguidament s’obrirà el debat encapçalat per Pepe Beúnza, primer objector de consciència de l’Estat espanyol. I mentrestant, a la sala 15 del Museu de la Garrotxa, es pot visitar l’exposició ‘En Peu de Pau’.