El CH Olot goleja al HC Alpicat amb Quim López a la banqueta (8-4) i segueix a la part tranquila de la classificació

El CH Olot ha tingut uns deis moguts en la darrera setmana. L’entrenador dels garrotxins ha fitxat pel Manlleu, de l’OK Lliga, tot i que seguirà al càrrec de l’equip olotí a Nacional Catalana. Amb Quim López a la banqueta i exhibint la solidesa de sempre a casa, el CH Olot es va desfer aquest divendres de l’Alpicat i segueix en la part alta de la taula. 

ch olot - hc aplicatFestival de gols al pavelló olotí aquest divendres al vespre. Quim López estrenava la condició de tècnic doble aquesta setmana. Ha fitxat pel Manlleu de l’OK Lliga, però segueix compromès amb l’Olot.

Els seus jugadors van demostrar que no perdran el ritme ni la concentració per aquest fet i van clavar una golejada àmplia i còmode a un dels seus teòrics rivals directes per seguir en la bona línia en aquesta Nacional Catalana, l’Hoquei Club Alpicat.

El partit va començar molt bé per a un Olot que es va avançar amb gols de Pratto i Eloi Barret. Els lleidatans van reduir distàncies i van intentar entrar en el partit, però no van poder fer res davant d’un equip local llançat a l’atac i jugant amb el seu estil.

La segona meitat va ser tot un recital de gols del CH Olot. Un final amb anades i tornades que l’efectivitat olotina va decidir. La nota negativa del partit va ser acció desafortunada, una pilota va impactar a la mandíbula del local Eduard Cosin, que va ser traslladat a l’hospital per precaució.

Ara, l’Olot té 20 punts a la classificació i continua a la part mitja-alta de la taula, més a prop del primer classificat que no pas de les posicions de descens.

x