Joanetes posa en marxa la pàgina web i les xarxes socials del Pessebre Vivent

Joanetes va presentar ahir una nova edició del pessebre vivent. A més dels habituals canvis en el recorregut, una de les principals novetats de l’edició d’enguany és la creació de la pàgina web i la posada en marxa de les xarxes socials.

Presentació del cartell del Pessebre Vivent de Joanetes

Del 25 al 28 de desembre el poble de Joanetes tornarà a  convertir-se en un pessebre vivent. Carboners, picapedrers, fusters, pastors, forners i tots els personatges típics les escenes pròpies de Nadal i de la tradició pagesa de la Vall d’en Bas estaran presents en aquesta representació que mobilitza més de 400 persones entre figurants i participants.

Com cada any aquesta edició arriba amb canvis en el recorregut i les escenes representades. Però la principal novetat és la creació de la pàgina web i la posada en marxa de les xarxes socials. Aquest any el pessebre també forma part de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya. Amb aquesta incorporació els ajudarà sobretot en quan a la publicitat, tal com explica el president de l’Associació de Veïns de Joanetes, Lluís Juvanteny.

Ahir al vespre es va presentar el cartell de l’edició 2014. Enguany ha estat fet per una jove artista de la comarca que es va inspirar en la seva experiència com a visitant assídua al pessebre. Una vegada més es va aprofitar la presentació del pessebre per firmar el conveni de col·laboració amb Càritas Garrotxa. Bona part dels fons recollits durant els dies de representació es donen a l’entitat.

Aquest any també s’ha tornat a col·locar l’estel il·luminat al cim de Santa Magdalena després que l’any passat es baixes al poble per celebrar el 20e aniversari de l’estel. Aquesta és l’estrella il·luminada més gran del món, inscrita en el llibre Guinness dels Rècords.

Deixa un comentari