La representació dels Pastorets de la Residència Santa Maria del Tura emplena el Casal Marià

Durant tot el cap de setmana es fan diversos actes benèfics per La Marató . Ahir a la tarda es va fer un acte ben característic: la representació dels Pastorets feta pels membres de la residència olotina Santa Maria del Tura.

Vuitanta-nou anys de mitjana és l’edat dels 21 actors que ahir a la tarda van representar els Pastorets al Casal Marià d’Olot. Fa onze anys que la residència Santa Maria del Tura organitza la representació d’aquesta obra interpretada pels avis de la residència. Al capdavant de la iniciativa hi ha tot l’equip social del centre que han estat assajant amb els residents des del mes d’octubre amb un format de l’obra poc tradicional que cada anys s’adapta a les necessitats dels actors. Mònica Garcia, psicòloga de la Residència explica que  “no es una representació dels pastorets típica sinó adaptada amb cançons populars per tal que resulti més fàcil de recordar” pels avis.

La representació, que es va fer de forma gratuïta però va recollir la voluntat per participar amb La Marató, es viu amb moltes ganes i il·lusió per part dels protagonistes de l’obra i el personal de la residència. Mònica Garcia afirma que “és una experiència fantàstica per tot el personal del centre en la que s’hi implica tothom: famílies, treballadors, residents..” Carme Santaló usuària de la residència i narradora de l’obra explica que estan contents de fer-los i així ajudar amb la Marató i apunta que el mèrit no és del que fan sinó de la voluntat de sortir a l’escenari i ajudar”. Entre acte i acte la coral de la residència era l’encarregada d’amenitzar l’estona interpretant conegudes cançons populars nadalenques.

Deixa un comentari