La Unió Esportiva Olot dóna un cop d’autoritat i s’endú els tres punts del Camp d’Esports de Lleida (0-2)

L‘Olot afrontava aquesta tarda un dels desplaçaments més complicats de tota la temporada a casa del Lleida Esportiu, i els homes de Rodri han donat la sorpresa i s’han endut tres punts de prestigi del Camp d’Esports. Un gol de Germán gràcies a una bona jugada a pilota aturada a la primera meitat i un altre d’Uri Santos aprofitant una errada de la defensa local al segon temps han decidit el partit.

Cop d’autoritat de la Unió Esportiva Olot a la Terra Ferma. L’equip afrontava un difícil partit al camp d’un aspirant a l’ascens i s’ha acabat enduent els tres punts d’una manera pràctica, ordenat al darrere i eficient en atac. Rodri ha volgut sorprendre als locals amb el seu plantejament, més conservador i partint de l’ordre defensiu, i ho ha aconseguit tot i l’embranzida local en els primers minuts. Els garrotxins s’han defensat bé i Wilfred, un dia més, ha estat determinant, aconeguint aguantar les primeres ocasions per part dels lleidatans.

Passada la mitja hora de joc, Héctor Simón ha executat amb classe una jugada a pilota aturada que Germán ha rematat, amb el peu i tot sol dins l’àrea, al fons de la xarxa. Aquest gol ha deixat glaçades les graderies del Camp d’Esports i ha refermat a l’Olot, que s’ha vist fort amb el marcador a favor. A més, el porter olotí ha seguit neutralitzant les accions de perill creades pels homes d’Imanol Idiakez.

A la represa, els locals han estat víctima dels nervis per anar per darrere en l’electrònic i l’Olot s’ha sentit còmode ordenat al darrere i ha agafat el control del partit en algunes fases, tocant i combinant amb confiança. Els olotins han pogut ampliar l’avantatge amb alguna acció de perill per part dels seus davanters, que no han deixat de pressionar en tot el partit, mentre que els de la Terra Ferma no han mostrat prou credencials per endur-se qulcom més positiu.

A set minuts pel xiulet final, la defensa lleidatana ha regalat una pilota al més murri de tots, Uri Santos, i el davanter olotí no ha perdonat i ha sentenciat pel primer pal. Amb aquest cop de puny damunt la taula, l’Olot s’escapa de la zona baixa de la classificació i, amb 21 punts, ja en té 4 de marge sobre el descens i es troba set per sota del quart classificat. El proper partit, al camp del Vilareal B, serà el que tancarà l’any 2014.