El CPA Olot ha rebut el premi al Millor Equip Femení 2014, concedit per la UFEC a la Festa de l’Esport Català

La seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha celebrat la 18a Festa de l’Esport Català, organitzada per la UFEC i el diari SPORT. El CPA Olot ha estat escollit millor equip femení per la coreografia Respira, guanyadora del Mundial de Reus 2014. El premi l’han rebut al Museu Marítim de Barcelona.

La UFEC també ha escollit els pilots Marc Màrquez, bicampió del món de MotoGP, i Laia Sanz, campiona del Món d’Enduro i del Ral·li Dakar, com a Millors Esportistes del 2014. Pel que fa als Premis als Millors Esportistes Revelació, el jurat ha volgut premiar els regatistes Jordi Xammar i Joan Herp, i la nedadora África Zamorano. Pel que fa als millor equip masculí, el CN Atlètic Barceloneta. A Carles Puyol se li ha atorgat el Premi Llegendari com a reconeixement a la seva gran trajectòria en el FC Barcelona.

Pel que fa al Premi Esperit Esportiu, aquest ha estat per a l’exjugador de d’hoquei herba Àlex Fabregas. El Premi al Seny Esportiu ha recaigut en el president de la Federació Catalana de Pilota, Agustí Brugués. Premi a la Millor Gestió Federativa, aquest ha estat per a la Federació Catalana de Pitch&Putt.

El jurat, encapçalat pel president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i el director del diari SPORT, Joan Vehils, ha comptat amb la presència d’Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i Maite Fandos, tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, entre altres personalitats de les institucions públiques, dels mitjans de comunicació, de l’àmbit empresarial i del món esportiu en general.