La Gala dels Campions de Patinatge Artístic de Catalunya omple les graderies del pavelló olotí en una tarda que reuneix als millors patinadors i clubs del país

El bo i millor del patinatge artístic català va visitar dissabte a la tarda la capital de la Garrotxa en una tarda per recordar. El CPA Olot va participar com a anfitrió amb el grup de Xou A i el Juvenil en la Gala dels Campions de Patinatge Artístic de Catalunya.

La capital de la Garrotxa és des de fa anys i gràcies al CPA Olot tot un referent en el patinatge artístic, i aquest dissabte va quedar pal·lès. El pavelló olotí va acollir al millors patinadors i clubs de tot el país en una tarda per recordar que va omplir un cop més les graderies garrotxines. Hi van participar tots els patinadors i patinadores de totes les categories que han fet podi e la present temporada. S’hi van poder veure les millors actuacions d’individuals, parelles d’artístic, parelles de dansa, quartets i grups de xou.

Aquest any és el CPA Olot hi va participar amb els seus dos grups de competició, el Grup A i el Juvenil, que han fet una sensacional temporada i, una vegada més, van deixar bocabadat al públic amb execucions brillants i tancant una magnífica tarda. El Reus, el Masnou i molts més clubs hi van prendre part i van convertir aquesta gala en un referent on hi participaven els millors del món en Grups de Xou. La Marxa del club també va ser present a la Gala, en una demostració de força del CPA Olot davant de tot el país.