El Consell Comarcal de la Garrotxa demanarà la integració tarifària del transport a través d’una esmena al pressupost de la Generalitat del 2015

La integració tarifària, que permet la utilització de diferents modes de transport per realitzar un desplaçament amb un únic bitllet, sense pagar pels transbordaments, s’ha concedit a la comarca del Ripollès. Davant d’això, el Consell Comarcal de la Garrotxa ha decidit elaborar un document per demanar a la Generalitat que la integració tarifària també s’apliqui a la comarca.

La petició es lliurarà als partits polítics representats en el Consell, CiU, PSC i Esquerra, i aquests ho presentaran al Parlament de Catalunya en forma d’esmena al pressupost de la Generalitat de l’any vinent. Així ho van decidir les forces polítiques representades en el Consell Comarcal en l’últim ple de la corporació, celebrat dijous.

Deixa un comentari