El Pessebre Vivent de Joanetes estrena web i recupera l’estrella fugaç a Santa Magdalena

Durant les darreres setmanes hem sabut que el pessebre vivent de Santa Pau no es celebrarà aquest 2014. El que sí que continua és el Pessebre Vivent de Joanetes, on hi participen més de 300 persones en la seva execució; un any més, part de la recaptació de les entrades es destinaran a Càritas Garrotxa, i la principal novetat del pessebre Vivent és l’estrena de la seva pàgina web oficial.

El Pessebre vivent de Joanetes és una de les cites destacades del Nadal a la Garrotxa, i aquest 2014 tindrà lloc del 25 al 28 de desembre. El muntatge mobilitza a més de 300 persones, que fan que l’esdeveniment sigui una realitat. Malgrat la força d’aquesta tradició, el Pessebre Vivent de Joanetes presenta algunes novetats aquest 2014: per primer cop, Joanetes entra a la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya. A més, també estrenen una pàgina web, una eina que el Pessebre Vivent no havia tingut mai.

Respecte l’edició de l’any passat, l’estel fugaç il·luminat més gran del món recupera la seva ubicació damunt la muntanya de Santa Magdalena, el seu lloc habitual. Un any més, el pessebre Vivent també fa un lloc a la solidaritat: part de la recaptació obtinguda es destinarà a Càritas Garrotxa. Per tal de promocionar l’activitat, també s’ha presentat el cartell d’aquest 2014, que està fet per la jove artista Mireia Costa.