L’empresa Inforolot ha celebrat els seus 30 anys d’història amb una festa a la Torre Pons i Tusquets

L’empresa d’informàtica Inforolot Van començar instal·lant els primers ordinadors a les empreses. Ara volen expandir-se al mercat estatal i internacional. Inforolot ha complert 30 anys i per celebrar-ho, divendres va organitzar una celebració a la Torre Pons i Tusquets d’Olot en què van assistir personalitats del món polític i empresarial, representants d’empreses col·laboradores, clients i amics, que van voler compartir amb la direcció d’Inforolot la commemoració del 30 aniversari.


L’empresa va oferir un berenar per a tots els assistents entre els parlaments que van dedicar el gerent d’Inforolot, i també l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, que va voler dedicar unes paraules a aquesta empresa que ja pertany a la història recent de la Garrotxa.

x