La pastisseria Ferrer d’Olot presenta les noves varietats de torrons per aquestes festes de Nadal

Botigues i pastisseries ja tenen a punt els torrons, les neules i es pastissos per les Festes de Nadal. La pastisseria Ferrer d’Olot, un any més, presenta les seves dolces novetats. Aquest 2014 en destaquen els especials torrons de foie i codony, de caviar cruixent de xocolata o el de llaminadures, pensat pels més petits.

Xocolata, massapà o llaminadures. Aquests dies de festes, no hi falta als sobretaules familiars el toc dolç nadalenc. La pastisseria Ferrer d’Olot, any rere any, ofereix novetats llamineres als seus clients. Aquests 2014, ens ha presentat torrons de gustos ben especials. La novetat estrella és el torró de foie i codony, una creació limitada que ha tingut tan bona acceptació, que abans de la posada a la venda, ja en tenen encomanats al voltant d’uns 65, del total de 80 que se’n faran.

Com ja s’ha convertit en habitual en la pastisseria olotina, la faràndula també és una dels protagonistes en els seus torrons. Una altre de les novetats d’enguany és el que han anomenat el torró Olot. Entre les altres creacions també hi ha el torró de llaminadures o el de caviar cruixent de xocolata. A l’hora, continuen venent el tradicional torró de trufa, de toffe, de yema cremada, o el que ofereixen per tercer any consecutiu, i que no deixa de ser un èxit, el torró de la independència. Actualment, més de moda que mai.

Deixa un comentari