L’Ajuntament d’Olot espera que el PP compleixi la seva paraula i Foment lliuri el projecte de la variant d’Olot durant el primer trimestre del 2015

Els pressupostos de la Generalitat per al 2015 no contemplen cap partida per a la variant de les Preses ni per a la variant d’Olot. Aquest últim projecte es troba en un moment més madur, si bé és cert que encara no compta amb tots els documents per començar l’obra.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va declarar el passat mes de març que el Govern intentaria iniciar les obres de la variant el 2015. Però la manca de pressupost, d’una banda, i, la indefinició del Ministeri de Foment, que encara no ha dibuixat el tram del tram que depèn de l’Estat, de l’altra, han fet que l’Ajuntament d’Olot no esperi més que completar la documentació del projecte per al proper any. El consistori olotí espera poder demanar una partida per al projecte de la variant de cares al 2016.

x