El Consell de Cooperació de la Garrotxa organitza l’exposició ‘En peu de pau’, en contra de les guerres al món, amb la col·laboració de vuit artistes garrotxins

Vestits de paper com a símbol d’un futur imperfecte, mostrar la guerra com un joc d’escacs o la escena de profunda tristesa del refugiats. Són crítiques artístiques en contra de totes les guerres, obres que es poden veure a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa. Una exposició que ha organitzat el Consell de Cooperació i que han anomenat ‘En peu de Pau’.

Una mirada representativa de la tristesa que suposa la violència. Les obres de ‘En Peu de Pau’ s’allunyen de la mostra directe dels horrors que suposen les guerres i no busquen la llàgrima fàcil que suposen les escenes desoladores dels enfrontaments, sinó que mostren punts de vista abstractes per a criticar l’existència d’aquestes inhumanes escenes. Busquen el rebuig i la reflexió del visitant a través d’obres d’art d’interpretació oberta. En ella hi trobareu obres de Marcel Dalmau, Quim Domene, Enric Giralt, o Anna Manel·la. L’entrada és gratuïta i es podrà veure fins el dia 11 de gener.

 

x