L’Ajuntament d’Olot millora la sortida del pàrquing de la Plaça Mercat per les cues generades des de la seva obertura

La inauguració del nou mercat, amb el supermercat Mercadona inclòs, una cadena que fins ara no existia Olot,  ha generat una gran expectació en la ciutadania. Això sumat a l’època nadalenca ha provocat problemes a la sortida del pàrquing de la Plaça Mercat pel Carrer del Rengle on, sobretot els caps de setmana i en hores puntuals, es generen cues que de retruc afecten al Carrer Mulleras.

Tot i que des del consistori olotí es creu que aquestes cues estan generades majoritàriament per l’atracció de la novetat de la infraestructura i per les compres i aglomeracions habituals en la proximitat del Nadal, ja s’han fet algunes obres de millora en la circulació de la sortida del pàrquing.  S’ha canviat de costat el pas de vianants de la sortida del creuament entre el Carrer del Rengle i el Carrer Mulleras i s’ha regulat el semàfor d’aquest mateix creuament. No es descarta millorar la zona si passat el Nadal, amb la situació ja normalitzada, es cregués convenient.

x