Les empreses garrotxines poden esbrinar el seu grau de responsabilitat social gràcies a un qüestionari del Consell Comarcal

Les empreses de la Garrotxa poden saber, des d’ara, quin és el seu grau de responsabilitat social. El Consell Comarcal, a través de la Fundació Garrotxa Líder, ha dissenyat una eina on-line perquè les mateixes organitzacions puguin conèixer el seu nivell de responsabilitat social i adoptar les accions de millora que els permetin avançar cap a un creixement sostenible del seu negoci. Aquesta metodologia, que es pot trobar a internet i que es farà arribar a  les empreses de la comarca, també es difondrà a França gràcies a un projecte de cooperació.

El Consell Comarcal a través de la Fundació Garrotxa Líder acaba de posar en marxa una eina d’autoimplantació que també es desplegarà a França, perquè les empreses coneguin quin és el seu grau de responsabilitat social en una escala del 0 al 3, segons l’impacte econòmic, ambiental i social que la seva activitat genera al territori. Consta d’una primera part de diagnosi perquè les empreses coneguin el seu Grau de Responsabilitat Social i, a continuació, consultin possibles accions de millora.

Aquestes dues eines de responsabilitat social (que ja es poden trobar a la pàgina web www.garrotxalider.com i que properament es faran arribar a les empreses de la comarca) s’ha presentat aquest dimarts en el marc d’unes jornades sobre ecoturisme i responsabilitat social. Durant l’acte, també s’han entregat les noves acreditacions a 3 empreses amb el Codi de Gestió Sostenible; a més, 6 han renovat el seu compromís, amb un total de 20 empresesparticipants.

 

x