El CIT i l’Associació de Comerciants d’Olot presenten un nou cabeçut, ‘L’Home dels Nassos’

El Centre d’Iniciatives d’Olot juntament amb l‘Associació de Comerciants d’Olot de la ciutat han presentat un nou cabeçut. Aquest està inspirat en un personatge tradicional de la mitologia catalana.

L’Home dels Nassos, un home que té tants nassos com dies té l’any. Aquest personatge de la mitologia catalana ha sortit de la fantasia i s’ha convertit realitat. Ha estat de la mà del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot que l’ha portat a la vida, coincidint amb el 50é aniversari de l’entitat,  tot creant un nou membre de la faràndula olotina. El creador del cabeçut és Albert Grabolosa i l’encarregat de vestir-lo ha estat Carles Soler.

Per donar-li sortida a quest personatge, el CIT ha buscat el suport i l’Associació de Comerciants d’Olot. Per l’Assocaició de Comerciants tenir l’Home dels Nassos passejant pels carrers pot ser una “atracció pel centre amb el personatge entrant i sortint de les botigues” explica Jordi Rovira, president de l’ACO. Des del CIT es vol que el personatge vagi acompanyat de nens en el seu passeig pel centre, per aquest motiu no es descarta que pugui donar “petits regals com ara caramels” als infants puntualitza Josep Andrès, president del Centre d’Iniciatives Turístiques.

Tal com mana la tradició, l’Home dels nassos es podrà veure per primera vegada passejant pels carrers i comerços olotins el dia 31 de desembre.

x