El veí de la Vall d’en Bas detingut per una causa de narcotràfic serà extraditat a Itàlia

Un veí de la Vall d’en Bas va ser detingut el passat 25 de novembre per la Guàrdia Civil per una causa de narcotràfic. Les autoritats italianes n’havien ordenat la detenció i entrega immediata. I ara, aquesta ordre es farà efectiva, segons ha publicat aquest divendres el Punt Avui.


El jutjat número 6 de l’Audiencia Nacional ha ordenat l’entrega d’El Kandoussi Falah a les autoritats italianes. El compliment de l’entrega s’havia fet esperar perquè l’Audiència Nacional volia a tenir més documentació sobre la causa que implicava el detingut. En vista de les dades obtingudes, l’Audiència ha ordenat que l’acusat, que aquests darrers dies ha estat pres a Soto del Real, sigui traslladat definitivament, a Itàlia.

x