L’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa celebra els 125 anys del pessebre de Sant Francesc

L’obra es troba dins l’hermita del cim del volcà Montsacopa i ha estat coordinada per l’artista olotí Joan Montero. Els treballs van començar el 22 de novembre amb la col·laboració d’alumnes i professors de l’Escola de Pessebristes i diversos veïns del barri.

pessebre de Sant Francesc 2014

El Pessebre Popular de Sant Francesc és una tradició que diverses generacions de garrotxins han mantingut al llarg de 125 anys. L’impulsor va ser el Rector Ferrer, que el feia amb els seus alumnes de catequesi,  i en les últimes dècades ha passat a mans de l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i Comarca. El pessebre d’enguany, que es pot visitar durant totes les festes, té com a protagonistes els Reis d’Orient. Aquesta setmana el programa MAC Exprés l’ha visitat i n’hem pogut conèixer els detalls amb els seus impulsors.

x