Ja ha entrat en funcionament la pista de gel de la Plaça Major, on s’hi podrà patinar fins el dia 7 de gener

Un Nadal més s’ha instal·lat la pista de gel a la Plaça Major d’Olot. La iniciativa va néixer fa 4 anys amb l’objectiu de dinamitzar el centre de la ciutat i des de llavors cada any ha estat un èxit. La pista es va posar en funcionament el divendres i tothom qui vulgui podrà patinar fins el 7 de gener.

La Plaça Major d’Olot ha canviat el seu aspecte habitual per convertir-se en una pista de gel. Petits i grans, amb més o menys traça, s’atreveixen a calçar-se els patins i lliscar pels 250 metres quadrats de pista. La instal·lació de la infraestructura es valora molt positivament per part dels més petits, que la gaudeixen patinant i jugant dins la pista, però també pels més grans, que també la poden gaudir patinant en família o els serveix d’excusa per aconseguir portar els nens al centre.

L’any passat l’Ajuntament va realitzar un sorteig i va concedir el muntatge i gestió de la infraestructura per dos anys a Rutac, una empresa empordanesa d’esports d’aventura, que torna a encarregar-se de la pista aquest any esgotant els dos anys de cessió. L’empresa valora positivament la rebuda de la pista en aquests primers dies de funcionament. Miquel Soler, gerent de Rutac, destaca el control que es realitza per part dels monitors dins la pista i també explica que en els propers dies es duran a terme diverses activitats per incentivar a la gent a patinar.

La pista, que fa quatre anys que es va muntar per primera vegada, es va obrir el divendres i estarà en funcionament fins el dia 7 de gener. L’horari d’obertura és de 11 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Deixa un comentari