El CB Garrotxa perd en la pròrroga davant d’un rival directe, el Bàsquet Arbúcies, i segueix en la lluita per la permanència (68-69)

El Club Bàsquet Garrotxa va fer gaudir aquest dissabte al públic d’un gran partit davant d’un rival directe, l’Arbúcies. Els dos equips van servir un bon espectacle amb igualtat màxima sobre la pista i van arribar a la pròrroga, però finalment els visitants es van endur el partit per un sol punt de diferència en l’electrònic.


El Bàsquet Arbúcies visitava aquest dissabte a la tarda el pavelló de Sant Joan les Fonts per enfrontar-se al Club Bàsquet Garrotxa de Xevi Sala, en un partit importantíssim que tancava l’any 2014 per als dos equips. Els garrotxins van agafar la iniciativa del partit i en els dos primers quarts van dominar i van anar per davant en el marcador, oferint bon bàsquet al públic i portant la iniciativa. Amb un avantatge de 9 punts, semblava que l’enfrontament no es podia escapar però a l’inici del tercer període les coses es van torçar i el rival va entrar de ple en el partit.

En l’últim quart els dos equips van oferir un gran espectacle, amb emoció i igualtat màxima sobre la pista. Tots dos equips van anar per davant en el marcador i van ser capaços de remuntar la situació en uns darrers minuts d’infart que, com no podia ser d’altra manera, van acabar duent el matx fins a la pròrroga.

En el temps extra l’Olot va començar millor però, com en la resta de partit, van abaixar el llistó en els darrers compassos i l’Arbúcies se’n va aprofitar i va acabar imposant-se per un sol punt en un final del tot vibrant.

Els de Xevi Sala tenen 4 victòries en la  classificació i ocupen una posició compromesa, això si, lluitaran de valent i fins al final l’any 2015 per tornar a salvar la categoria.

La Grada Jove del Club Bàsquet Garrotxa va estar novament ajudant l’equip però no va poder acomiadar el 2014 amb una victòria.

 

Deixa un comentari