Un grup de joves garrotxins prepara ‘L’altra nit de Nadal’, un concert teatralitzat que podrà veure durant les festes als Catòlics

Un grup de joves garrotxins prepara un concert de Nadal diferent. Aquest, a més de comptar amb un ampli repertori de cançons tradicionals i modernes d’aquestes dates, serà teatralitzat. El duran a terme tres joves estudiants de teatre musical amb l’ajuda d’un pianista garrotxí. L’espectacle l’han titulat ‘L’altra nit de Nadal’ i es podrà veure durant les festes al teatre dels catòlics. Un equip de Les Notícies d’Olot Televisió ha pogut assistir a un dels assajos que estan fent aquests dies.


Tres joves estudiants de teatre musical i un pianista estan preparant un concert de Nadal teatralitzat al teatre dels catòlics. Durant aquests dies ultimen els últims detalls de l’espectacle. L’espectador es situa en un assaig d’aquest grup de joves en el que es combinen les cançons nadalenques tradicionals catalanes i angleses amb els enllaços còmics entre tema i tema. Ells mateixos s’ho han fet tot, expliquen Joan Massagú, Anna Lagares, Kery Sankoh i Edgar Basiana, que van començar fent una llista amb les cançons que volien interpretar “i va sortir una llista llarguíssima, llavors vam decidir que s’havia de reduir”. Per disminuir els temes han fet arranjaments musicals propis i els han anat ajuntant.

El concert l’han titulat ‘L’altra nit de Nadal’ i es podrà veure els dies 27 de desembre i 2 de gener a les nou del vespre als catòlics.