Multitudinàries cantades de nadales aquest cap de setmana previ a les festes

L’esperit nadalenc s’ha respirat per tota la ciutat durant aquest cap de setmana previ a les festes de Nadal. En varis punts de la ciutat s’han repetit les activitats tradicionals d’aquesta época. Tant el dissabte com el diumenge hi ha hagut cantades de nadales amb diverses corals infantils i adultes.

Fins a un centenar de nens i nenes d’Esplais de la Garrotxa es van reunir ahir a la tarda a les escales de l’església de Sant Esteve per dur a terme una vegada més la cantada de nadales de l’esplai. Enguany l’entitat va celebrar la 25a edició de l’activitat. En finalitzar la cantada tots els nens participants van ajudar a bufar les espelmes del 25é aniversari.

A la Casa Cultural d’Andalusia va tenir lloc, al vespre, una altre cantada de nadales. En aquest cas va anar a càrrec del cor de l’entitat i la coral de Sant Miquel de Campmajor, que ja van actuar en la passada edició.

L'església de l'Escola Pia s'ha emplenat per la cantada de nadales

L’església de l‘Escola Pia ha estat l’escenari escollit per 8 corals garrotxines per dur a terme una cantada de nadales conjunta. Ho han fet de forma gratuïta avui a les 6 de la tarda.