Més de 1.000 persones visiten el Pessebre Vivent de Sant Roc

Ahir es va dur a terme el pessebre vivent de Sant Roc. Aquest està format per unes 25 escenes i recorre l’entorn del les fonts d’aquest barri de la ciutat. Enguany, es va assolir un rècord de visites, arribant a més de 1.000 persones.

Pastorets, àngels, cosidores, els tres reis o el dimoni són alguns dels personatges que es van poder veure ahir al pessebre vivent de Sant Roc. En total més de 120 figurants i 30 col·laboradors que van treballar conjuntament per fer-lo possible, com ja és habitual, l’últim diumenge abans de Nadal.

Aquest any, la principal novetat va ser la recuperació de l’escena dels pescadors i les rentadores al riu, que ja s’havia fet en alguna edició anterior però mai s’havia pogut il·luminar en condicions i per aquest motiu es va deixar de fer. Enguany, també es va reforçar la música al llarg de tot el pessebre, que va estar posada en directe per diversos músics en cinc escenes del recorregut.