Olot acull la presentació d’un llibre d’assaigs en honor al prestigiós antropòleg i africanista Lluís Mallart

Divendres, la Casa Museu de Can Trincheria va acollir la presentació del llibre ‘De l’Àfrica a l’antropologia. Assaigs en homenatge a Lluís Mallart’. L’obra ha estat elaborada pels deixebles del prestigiós doctor en etnologia, africanista i professor d’antropologia barceloní que actualment resideix a Olot.

A la presentació, a més de l’homenatjat, van intervenir els directors de les entitats organitzadores de l’acte, Joaquim Nadal, director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, i Jesús Gutiérrez, director del Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca. També va intervenir Joan Prat, Catedràtic d’Antropologia Social de la Univeristat Rovira i Virgili.

Deixa un comentari