Els dos lladres detinguts dissabte a Olot ingressen a presó

Els dos lladres detinguts la matinada del dissabte a Olot van ser ingressats ahir a presó, al centre penitenciari de Figueres. La policia municipal i els Mossos d’Esquadra han pressionat els estaments judicials perquè no s’alliberés els dos delinqüents.

La matinada del passat dissabte es va detenir al centre d’Olot a dos delinqüents de 37 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Olot i Castellfollit de la Roca. La policia Municipal va enxampar els dos individus cometent un robatori a una sabateria olotina, el segon de la nit després d’entrar a un bar del centre. Ahir, però, van estar a punt de sortir lliures al carrer tot i haver comès els furts. El ressò mediàtic de la manifestació de diumenge a Castellfollit, acompanyat de les pressions dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal, han portat els jutjats a reconsiderar la seva decisió atès el nombrós historial de delictes dels dos detinguts, i al final, s’ha procedit a ingressar-los a presó, al centre penitenciari de Figueres.

Allà esperen que la justícia es pronunciï sobre la condemna que els ha de caure pels diversos robatoris que han comès a la Garrotxa. Entre el material requisat als lladres es van trobar algunes monedes procedents dels estabiments, així com un televisor del bar olotí i diversos objectes procedents dels comerços afectats de Castellfollit de la Roca.

Deixa un comentari