L’Ajuntament de Besalú abordarà la millora de les zones d’aparcaments abans de finals d’any amb una actuació pressupostada en 24.000 euros

Els pàrquings del Besalú necessiten ser millorats. Així s’ho ha plantejat l’Ajuntament del municipi des de fa un parell de mesos, després de veure les conseqüències que les pluges tenen en aquests espais.

Plens de basses. Aquest és l’aspecte que tenen els pàrquings de Besalú després d’un dia de pluges. Això dificulta l’aparcament dels vehicles i l’accés dels vianants al seu cotxe. Per aquest motiu des del més d’octubre l’ajuntament del municipi estudia millorar-los.

Està previst que l’obra s’iniciï abans de finals d’any amb un cost estimat de 24.000€.  El que es vol fer és pavimentar els pàrquings i reforçar la il·luminació, si fos necessari, per tal de millorar la imatge de Besalú davant dels turistes i la comoditat dels ciutadans del municipi. Un cop els pàrquings estiguin pavimentats, permetrà una major utilització d’aquests, sobretot en èpoques de pluges, i alliberarà el centre de la ciutat comtal de vehicles.