Els alumnes de l’Institut Montsacopa reciten els poemes de Joan Vinyoli en el tradicional recital de Nadal del centre

L‘Institut Montsacopa va tornar a fer aquest 2014 el seu tradicional recital de poesia previ al Nadal, amb la participació dels alumnes del centre com a rapsodes. Enguany, el recital es centrava en la figura del poeta barceloní Joan Vinyoli, en motiu del centenari del seu naixement.

Ells són els rapsodes de l’Institut Montsacopa, alumnes que any rere any participen en una de les iniciatives tradicionals del centre per les festes: el seu recital poètic de Nadal. El poeta escollit aquest 2014 és Joan Vinyoli, en motiu del centenari del naixement de l’autor.

En total són 24 alumnes que reciten els poemes escollits pel professor Càndid Sempere, escrits pel poeta barceloní. Els alumnes van recitar els poemes de Vinyoli acompanyats de les imatges preparades pel també professor Vicenç Masdemont, i amb una música de fons de Ramin Djawadi. El recital va tenir lloc el dilluns, obert a tot el públic, i dimarts, amb dues sessions especials pels alumnes de l’Institut Montsacopa.