L’alcalde d’Olot proposa dividir el projecte estatal de la variant perquè el tram que passa per la ciutat avanci més ràpidament

El Govern espanyol ha enviat al BOE els estudis informatius del seu tram de la variant d’Olot perquè surtin a exposició pública abans d’acabar l’any. L’anunci de la diputada del PP Concepció Veray ha agafat per sorpresa als alcaldes dels municipis implicats. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, diu que, de confirmar-se la publicació al BOE, serà una bona notícia, perquè permetrà tenir tota la documentació de la variant abans d’acabar el mandat. Tot i així, creu que el tram que passa per Bianya despertarà opinions diferenciades. És per això que demana que el projecte es divideixi en dos per tal que el tram d’Olot avanci a un ritme més ràpid.

El Partit Popular ha anunciat que el tram estatal de la variant d’Olot estarà a exposició pública abans d’acabar l’any. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, creu que, de confirmar-se, serà una bona notícia. L’alcalde d’Olot, tot i així, creu que el tram que passa per Bianya despertarà opinions contraposades. Corominas proposa que el projecte es divideixi en dos.