Les peixateries procuren mantenir els preus dels productes estrella del Nadal per no perdre vendes

Alguns supermercats han mirat de mantenir al màxim el preu dels productes estrella d’aquest Nadal, el rap, el lluç i la gamba, per mantenir les vendes. Els hàbits dels consumidors han canviat. Ara no compren amb previsió i congelen, sinó que esperen fins els últims dies per comprar un producte al màxim de fresc. Els valors afegits en la venda són una eficient coordinació davant la gran demanda i un bon tracte al client.

Al supermercat, encara es pot trobar alguna excepció pel que fa al producte que es col·loca al carro per servir a taula aquests dies de Nadal. No obstant això, el producte preferit per la majoria de compradors continua essent el peix. En aquest supermercat s’ha mirat de mantenir al màxim el preu dels productes estrella del Nadal per tal que la tradició no decaigui. Fan notar el canvi d’hàbits dels consumidors en els darrers anys. El canvi d’hàbits dels consumidors exigeix transformacions en el servei. Pel que fa a la resta de productes del Nadal, les compres ja fa setmanes que van començar. Per Nadal els costums imperen, i si els preus no pugen massa, la tradició no decau.

x