Peix, marisc i verdures són els productes més escollits per formar part dels àpats nadalencs d’aquest 2014

Els majoristes de Mercabarna preveuen un repunt de les vendes de peix i marisc d’entre el 2 i el 3% durant la campanya d’aquest Nadal, per la baixada generalitzada de preus d’alguns productes. Les verdures també són dels productes més escollits d’aquestes festes.

Si hi ha dates assenyalades per tenir bons productes sobre la taula són aquests dies. Tant les verdures com el peix i el marisc són dels productes més escollits enguany pels consumidors, malgrat que la carn també entra als plats que es serviran.

La sensació dels venedors és que aquest 2014 els preus no han pujat tant com en temporades anteriors, tot i que els consumidors segueixen pensant que els preus augmenten abans del Nadal.

Segons els majoristes de Mercabarna, la baixada de preus en les verdures i el peix fa que es prevegin un increment de vendes al voltant d’un 3%.

Deixa un comentari