Els placers del nou Mercat d’Olot i Mercadona coincideixen en dir que el primer mes “ha estat un èxit”

Es compleix el primer mes de l’obertura de la nova Plaça Mercat d’Olot i és hora de fer un primer balanç. Tant els placers com els el supermercat Mercadona es feliciten per l’arrencada. Tot plegat coincideix amb la campanya de Nadal, que acaba d’arrodonir un final de 2014 més que bo.

Era el 28 de novembre al vespre quan la nova plaça mercat d’Olot s’inaugurava oficialment després de mesos d’obres. Les incerteses que en aquell moment podien planar s’han anat esvaint a mesura que han passat els dies. El president dels placers del Mercat d’Olot, Jordi Vilarrasa, ha explicat a Les Notícies que “aquest primer mes ha estat molt positiu” i ha afegit, amb un somriure d’orella a orella, que “tothom qui entra diu que ha quedat molt bé”.  Però no només les instal·lacions són noves, també ho són les dinàmiques. Pels placers representa un esforç afegit perquè han hagut de contractar més treballadors per fer front al nou horari comercial. L’obertura a la tarda els ha obert noves expectatives. En aquest sentit Vilarrasa ha explicat que “les places mercat han d’actualitzar els seus horaris o morir i l’esforç ha valgut la pena”. Al pis de baix el supermercat Mercadona també en diu bé.

La situació en ple centre d’Olot els ha estat determinant per una cadena que ha fet una aposta important, sobretot econòmica. El responsable de relacions externes de Mercadona, Santi Mont, ha explicat a Olot Televisió que “l’arrencada ha estat molt bona”. Les pors de la convivència entre placers i supermercat ha passat en un segon pla. Uns i altres celebren la unió d’esforços i reconeixen que la complementarietat. De fet, la feina de Mercadona no s’acaba aquí. La marca valenciana obrirà l’any vinent un segon supermercat a Olot, més gran i als afores de la ciutat, a l’antiga fàbrica de Can Domènech. La data és pels voltants de l’estiu. Mont ha concretat que “es desconeixen les dimensions exactes del nou supermercat però s’obrirà a l’entorn de l’estiu vinent”.  Per uns i altres el 2015 començarà amb la perspectiva d’una feina intensa al llarg d’aquest últim any que ha donat els seus fruits.