Jordi Rovira, president de l’ACO: “La seguretat hauria de ser millor, hi ha inseguretat”

Els continuats robatoris en establiments del centre d’Olot preocupen i molt a l’associació de comerciants. En una entrevista a Les Notícies d’Olot Televisió, el president de l‘ACO, Jordi Rovira, ha reconegut que “la seguretat hauria de ser molt millor” i ha conclòs dient que “hi ha inseguretat” al centre de la ciutat, una situació que des del seu punt de vista “perjudica a comerciants i consumidors”. Precisament fa pocs dies el mateix Jordi Rovira va viure en primera persona un robatori quan uns lladres intentaven entrar al comerç que regenta.

 


Durant l’entrevista s’han repassat altres temes de l’actualitat econòmica relacionada amb el petit comerç com, per exemple, la normativa d’horaris comercials. El president de l’ACO reconeix que hi ha divergències d’opinions en el si de l’associació respecte als dies festius d’obertura. Tot i així ha reconegut que “la Generalitat defensa el petit comerç” i que hi ha “diferències respecte a la política de Madrid”.

Sobre les vendes d’aquest Nadal Jordi Rovira s’ha mostrat molt prudent. Si bé ha dit que “la campanya va començar fluixa” també ha reconegut que “‘ha animat a mesura que s’ha apropat el Nadal” i és optimista per com acabarà.

 

 

Deixa un comentari