Olot celebrarà la Marxa Nadalenca per setè any consecutiu

Estrelles d’orient, pixaners o arbres de nadal. Com és habitual, una de les peculiaritats de la Marxa Nadalenca és anar disfressat d’algun motiu nadalenc. Aquest serà el setè any consecutiu que se celebrarà aquesta cursa popular a la capital garrotxina; una marxa que cada any funciona millor.

Es tracta d’una cursa de quasi set kilòmetres que pretén donar a conèixer tot els racons de la ciutat garrotxina. Com cada any, la marxa té tres itineraris i el punt de trobada per a l’inici del recorregut serà a Joaquim Vayreda, davant del Museu dels Sants.

Un any més es demana que les disfresses siguin el més originals possible, ja que hi haurà premis per els més ben vestits, a més de moltes altres activitats.

La marxa nadalenca és una cursa amb un caire més solidari que esportiu, ja que una part de inscripció anirà destinada a Càritas Garrotxa. Les incripcions ja estàn obertes i tothom qui ho vulgui s’hi pot apuntar, fins els dia 10 de gener, a través del web. 

Deixa un comentari