La Unió Esportiva Olot torna als entrenaments set dies després amb el partit contra el Reus Deportiu en el punt de mira

La UE Olot ha tornat aquesta tarda als entrenaments amb una sessió de treball físic. Rodri pot comptar amb tots els efectius del primer equip per començar a preparar el partit davant del Reus Deportiu. Això si, Canal i Sergio Maestre, tot i estar al 100%, no podran disputar el matx per sanció . La direcció esportiva està treballant per reforçar l’equip en el mercat d’hivern, però tan sols es contemplen alguns retocs per encarar la segona volta.


L’equip ha començat els entrenaments amb tots els membres del primer equip disponibles. La sessió d’aquest dissabte a la tarda ha estat de treball físic amb el preparador Martí Matabosch. Rodri ha xerrat uns vint minuts amb la plantilla abans de l’entrenament i creu que, de cara al partit del dia 4 de gener davant del Reus, podrà comptar amb tota la plantilla, també amb el davanter Enric Gallego. Canal i Maestre, però, estan sancionats i no podran jugar tot i que estan al 100%.

La plantilla ha pogut descansar i desconnectar uns dies amb la família, igual que el cos tècnic, però l’entrenador i la direcció epsortiva ja han estat treballant des de fa uns dies contemplant opcions per reforçar l’equip en aquest mercat d’hivern.

La UE Olot treballarà en doble sessió en l’inici d’aquesta setmana amb l’objectiu d’agafar com més aviat millor el to físic necessari per al primer partit de l’any i la segona volta, on s’espera que els de Rodri deixin enrere les posicions més baixes i es fixin com a objectiu competir amb els equips de la part alta de la classificació.