Les joguines de la pel•lícula ‘Frozen’ i els drons són els productes més venuts a les botigues de joguets

Hem arribat a l’equador de la Campanya de Nadal. Olot Televisió hem volgut saber com està anant la venda de joguines en les botigues olotines i quins són els joguets que més es venen.

El Pare Noel i les cagades dels tions de la setmana passada, van deixar una pluja de regals a les llars garrotxines. Però els nens i nenes encara estan a l’espera d’una de les nits més màgiques de l’any, amb l’arribada dels tres reis d’orient. Les botigues de joguines olotines aquests dies s’emplenen de pares, mares i nens que miren el que hi ha, per fer les peticions a ses majestats.

Com cada any, hi ha joguines que tenen  més èxit que d’altres. Enguany les més venudes són els drons pels nens i les joguines relacionades amb la pel·lícula ‘Frozen’ per les nens. També s’han venut bé joguets tradicionals com els ‘Playmobil’, els ‘Legos’ i els jocs de taula. Algunes d’aquestes joguines estella es van començar a reservar ja des del mes de novembre i fa dies que es van esgotar.

Aquest cap de setmana després de Nadal serà tranquil per les botigues que esperen que les vendes es reactivin al llarg de la setmana que ve i sobretot de cares pròxim cap de setmana.