Els nens i nenes de Sant Feliu de Pallerols representen els Pastorets davant de 250 persones

Són diversos els llocs en els que s’han dut a terme tot tipus de representacions dels Pastorets. El poble de Sant Feliu de Pallerols enguany ha tornat a interpretar l’obra amb els més petits dalt de l’escenari.

Nens i nenes de Sant Feliu de Pallerols d’entre 3 i 14 anys van ser els encarregats de representar la tradicional obra nadalenca els Pastorets al centre social del municipi. Impulsada per l’Agrupació Miralluna i el grup de teatre de l’entitat ‘Els Petits Pescallunes’, van dur a terme una versió adaptada de l’obra.

Ja fa uns anys que cada Nadal es representen els Pastorets al poble. En part es fa per tal que els nens coneguin de prop les tradicions catalanes més arraigades d’aquestes dates mentre passen una bona estona tots junts.

Més de 250 persones han assistit a la representació de l’obra en una sala de Ca les Hermanes que s’ha quedat petita en les dues funcions que s’han fet.

x