Sant Esteve acull una vegada més el Concert de Nadal de la Garrotxa amb l’orquestra Amics de la Unesco de Barcelona i la coral Polifònica de Puig-Reig

Ahir al vespre es va dur a terme a l’Església de Sant Esteve el Concert de Nadal de la Garrotxa. Com ja es va fer l’any passat, l’orquestra Amics de la Unesco de Barcelona va ser l’encarregada d’interpretar el concert, enguany amb un programa de Wolfang Amadeus Mozart.

Aquest és l’aspecte que tenia l’església de Sant Esteve el dissabte al vespre, durant el Concert de Nadal de la Garrotxa, organitzat pel consell comarcal i l’ajuntament d’Olot. En el concert es van interpretar la Simfonia de Júpiter i la Misa de Rèquiem en re menor, l’última creació d’aquest compositor.

L’orquestra Amics de la Unesco de Barcelona juntament amb la Coral Polifònica de Puig-Reig i la col·laboració de 4 sol·licites van ser els encarregats d’interpretar dues de les obres més conegudes de Mozart, en una escenari molt icònic de la ciutat però amb obstacles sonors. “Sant Esteve és una església molt alta, amb molta reverberació i és una pena ” assegura Gonçal Comellas, director de l’orquestra, que afegeix que ho han comentat amb els músics i la coral i els “agradaria que en un futur es pogués prendre alguna mesura si s’han de fer concerts d’aquest tipus”. Tot i aquest impediment, les entrades es van exhaurir per aquest segona edició del Concert de Nadal de la Garrotxa a Sant Esteve.

x