Detenen el sospitós de robar en un establiment proper a l’església de Sant Esteve d’Olot mentre s’hi celebrava la missa del gall

La Policia Municipal d’Olot va detenir el dia de Nadal un sospitós del robatori a la botiga de Vista Òptica del carrer Sant Esteve d’Olot. El robatori es va perpetrar mentre a l’església de Sant Esteve se celebrava la missa del gall. El presumpte lladre va entrar a la botiga forçant la vidriera d’una de les portes i va sostreure desenes d’ulleres i altre material òptic.

El succés ha tingut lloc tres setmanes després que l’establiment patís un altre robatori. Va ser el dos de desembre quan tres lladres van emportar-se nombroses ulleres i un telescopi. En aquella ocasió els botiguers van recuperar la majoria dels articles sostrets. Aquesta vegada, en canvi, el material robat, que està valorat entre cinc mil i sis mil euros segons els propietaris, no ha estat recuperat. La detenció del dia de Nadal ha estat possible gràcies a la declaració d’un testimoni directe i la confirmació les càmeres de seguretat intal·lades a les proximitats de l’establiment. Ha estat a partir de les imatges d’aquestes càmeres, instal·lades el setembre del 2013, que els agents de la Policia Municipal han pogut identificar el sospitós i detenir-lo. El presumpte lladre ha estat posat a disposició dels Mossos d’Esquadra i aquest matí ha passat a disposició judicial.

x