Una cinquantena de garrotxins s’han autoinculpat aquest dilluns al migdia als Jutjats d’Olot per la seva participació al 9-N

La querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament arran de la celebració del 9-N ha motivat la solidaritat de milers de persones que es troben darrere de la celebració del procés participatiu i que aquests dies estan presentant sol·licituds d’autoinculpació davant dels respectius jutjats com a protesta per l’actuació de la justícia espanyola. Avui ha estat el torn d’Olot.
+

Una cinquantena de garrotxins s’han concentrat avui a les 12 del migdia als Jutjats d’Olot per autoinculpar-se per la celebració del 9-N, després de la convocatòria que ha fet l’Assemblea Nacional Catalana. Al contrari que en d’altres poblacions, els Jutjats d’Olot estan admetent les sol·licituds d’autoinculpació que s’han presentat fins ara.