Els familiars i amics de la noia morta diumenge inicien una campanya, a través de les xarxes socials, per ajudar a repatriar el cos a Moldàvia

Segons hem pogut saber a través d’informacions de ‘El punt Avui’, s’ha iniciat una mobilització ciutadana per ajudar la família de Nina Ciobanu, la noia de la qual explicàvem ahir que va morir de forma sobtada dissabte a la discoteca Stromboli d’Olot. Ara, arran de la seva defunció, coneguts, amics i companys de la jove han iniciat una campanya a través de les xarxes socials per ajudar econòmicament els pares i les germanes de la víctima a repatriar el cos a Moldàvia, el seu país d’origen.

És per això que han obert un compte bancari a nom de la família perquè la gent hi pugui fer un ingrés. Recordem que els fets van ocórrer dissabte a Olot, pels volts de les dues de la matinada, quan Nina Ciobanu havia sortit de marxa amb una de les seves germanes, el xicot i diversos amics. Dins la discoteca, la noia va començar a trobar-se malament i va caure desplomada. Tot i la rapidesa dels sanitaris del SEM a l’hora d’atendre la jove, no es va poder fer res per salvar-li la vida. Ara, els forenses estan pendents de rebre els resultats de les anàlisis de mostres i teixits per determinar què va influir en la mort sobtada.

 

Deixa un comentari