El capgros de l’Home dels Nassos, fet pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot juntament amb l’Associació de Comerciants, ha sortit per primer cop al carrer en el seu dia assenyalat

Aquest passat mes de desembre el Centre d’Iniciatives d’Olot juntament amb l‘Associació de Comerciants d’Olot de la ciutat van presentar un nou cabeçut de l’Home dels Nassos’ inspirat en un personatge tradicional de la mitologia catalana. Avui és el primer dia que se l’ha pogut veure passejant pel centre d’Olot, justament en el seu dia.

Repartint caramels als nens i nenes del carrer, avui és el primer dia que s’ha pogut veure l’Home dels Nassos passejant pel centre d’Olot. Un cabeçut que té tants nassos com dies té l’any. Ha estat el Centre d’Inciatives Turístiques qui l’ha portat a la vida, coincidint amb el 50é aniversari de l’entitat, un nou membre que s’afegirà ara a la família de la faràndula olotina. Com ja els vam explicar, el creador del cabeçut és Albert Grabolosa i l’encarregat de vestir-lo ha estat Carles Soler. Aquest matí els olotins han quedat distrets amb aquesta visita, fins hi tot els que no s’ho esperaven o no en coneixen la tradició, ja que s’acaba d’instaurar a la ciutat. Els que més l’han gaudit, però, han estat els més petits, fins hi tots nens estrangers.

Per l’Associació de Comerciants tenir l’Home dels Nassos passejant pels carrers ha estat una punt d’atracció pel centre amb el personatge entrant i sortint de les botigues. Cal destacar però, que no només els més menuts han gaudit d’aquest homenot del nas llarg, sinó que fins hi tot els adults han volgut fer-se un selfie amb ell.